This page has moved to a new address.

Very Berry Mint

Very Berry Mint: augustus 2012

vrijdag 31 augustus 2012

Love of the day!

Kennen jullie het gekleurde jasje die door alle BN'ers van Nederland wordt gedragen? Het is een super mooi jasje van Mucho Gusto, maar ook super duur. Gelukkig zijn er goedkope alternatieven te vinden. Daar word ik blij van! De jasjes worden onder andere verkocht bij www.leballon.nl voor €59.95. Goed te doen toch? Hieronder zien jullie mijn favoriet. Ik zou deze combineren met een simpele outfit, bijvoorbeeld een spijkerbroek en een basic shirt.
Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , ,

dinsdag 28 augustus 2012

Last week in photos II

De afgelopen week stond in het teken van zon, terrasjes, strand en lekker eten. Vorige week was het heerlijk weer en ben ik natuurlijk naar het strand geweest. Het was Haarlem Jazz&More in Haarlem, een super leuk jazz evenement. Ik ben op vrijdag en op zaterdag geweest. Waylon trad op zaterdag op en dat moest ik echt even zien, het was zoals gewoonlijk weer een top optreden. Ik vond het zo fijn dat je gewoon in je hemdje s'avonds buiten kon staan! Een echte zomeravond sinds lange tijd. Eerst nog even lekker uit eten geweest bij restaurant BastiJan in Haarlem, een aanrader. Afgelopen weekend was ik met C. naar Groningen geweest voor een bezoekje aan een vriendin van me. Toevallig was het Noorderzon festival in Groningen, dus daar namen we ook even een kijkje. Gelukkig was het droog s'avonds en konden we genieten van de leuke muziek, lekkere drankjes en gezellige sfeer. Kijk snel mee naar de fotos:

 Mijn nieuwe verslaving: Stracciatella yoghurt, mmm
Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , ,

zondag 26 augustus 2012

Beautybox augustus 2012

Inmiddels kennen velen de Beautybox en de Glossybox wel. Ik ben sinds kort lid geworden van de Beautybox. Iedere maand krijg ik een box vol luxe beautyproducten thuis gestuurd. Van te voren weet je niet wat er in zit, dus het is altijd een verrassing. Je neemt een abonnement op de Beautybox voor 12,50 euro per maand, dat is inclusief verzendkosten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus als je het tegen vind vallen kun je er weer mee stoppen. De Beautybox van de maand augustus stond in het teken van de zomer. De box was ook nog extra goed gevuld, omdat er in de maand juli geen box was. Kijk snel mee wat er in de box van augustus zat:

Meer lezen »

Labels: , , , , ,

donderdag 23 augustus 2012

Zara Wishlist

Ik ben dol op de Zara! Hoewel ik het steeds duurder begin te vinden loop ik toch nog steeds te kwijlen bij de nieuwe collectie. Ik stap regelmatig de Zara binnen en moet mezelf dan toch echt beheersen om niets te kopen. Zoals jullie weten heb ik een shopstop voor kleding, maar damn wat is dat lastig. Ik moet het dus beperken tot het maken van wishlists en vervolgens niks te kopen. Je ziet veel donkere kleuren, studs & spikes, leer en dierenprintjes, I love it! Ik vind het echt jammer dat de Zara steeds duurder wordt, je betaald al snel 50 euro voor een blouse of shirt. Dit vind ik best aan de hoge kant. Toch blijf ik het mooi vinden, de kleding is origineel en net even leuker dan de H&M. Voor jullie selecteerde ik mijn favorieten. Kijk snel mee:

Meer lezen »

Labels: , , , , ,

woensdag 22 augustus 2012

Travel wishlist

Ik maak werkelijk overal wishlists van. Van kleding tot make-up tot dingen voor in huis. Zo ook van mijn reiswensen. Ik heb nog niet zo heel veel gereisd in m'n leven, er valt dus nog heel wat te ontdekken voor mij. Tot nu toe ben ik in Barcelona, Malaga, Londen, Parijs (1 dag), Rimini en Venetie, Tenerife en Santo Porto Stefano geweest. Ik heb alleen Europa nog gezien en zou ook wel eens verder willen reizen. Nu ben ik niet echt een held met vliegen, brrr, maar ik wil het er niet voor laten. Ik heb nog een behoorlijk lange wishlist en deze wisselt ook steeds. Op dit moment wil ik graag naar New York in januari. Oh wat lijkt me dat gaaf! Ik zou echt met een lege koffer heen gaan! Benieuwd wat er nog meer op m'n wishlist staat? Kijk mee:

 New York, the city that never sleeps. Deze bestemming staat nu op nummer 1. Ik wil hier zo graag naar toe. Het is ook niet zo extreem lang vliegen, een goede oefening voor de wat verdere bestemming.

 Ibiza! Dit lijkt me een heel fijn eiland om een weekje te relaxen. Lekker van de zon genieten en van het eten en drinken :) Ik vind Spanje sowieso een leuk vakantieland en eilanden zijn net nog even leuker, toch een ander sfeertje dan het vaste land.

 Kopenhagen staat ook zeker op m'n wishlist. Stockholm en Oslo trouwens ook. Kopenhagen lijkt me een leuke stad, ideaal voor een citytrip!

 Ik ben een paar jaar geleden al eens een weekend in Londen geweest, maar wil echt nog een keer terug. Ik kan me er niet meer zoveel van herinneren en nu het steeds op de buis was i.v.m. de Olympische Spelen krijg ik zin om deze leuke stad weer te bezoeken. Het is zo dichtbij, maar zo anders dan de rest van Europa.

 Parijs ben ik nog maar 1 dagje geweest. Ik was toen 14 en we gingen met de 2e klas van de Havo een bliksembezoek aan Parijs brengen. Naast dat ik me er weinig van kan herinneren, denk ik dat ik Parijs nu heel anders beleef dan op 14 jarige leeftijd. Het lijkt me super om hier in de kersttijd heen te gaan, dan is de stad zo gezellig met alle lichtjes en mooie etalages.

 Ik heb nog nooit echt aan Griekenland gedacht als vakantieland. Als ik aan Griekenland dacht kwam meteen Oh Oh Cherso in mijn hoofd op, en nee dat spreekt me toch niet zo aan. Maar sinds ik een half griekse vriend heb ben ik me meer gaan verdiepen in hetgeen Griekenland te bieden heeft. Santorini is bijvoorbeeld een prachtig eiland, erg pittoresk en knus. Ik wil hier zeker een keer heen!

Italie is een van mijn favoriete vakantielanden. Het eten, het klimaat, de cultuur, alles aan Italie is leuk! Ik ben tot nu toe alleen in Rimini, Venetie, Sienna en het schiereiland Santo Porto Stefano geweest. Die laatste is trouwens echt een aanrader, een super leuke plaats die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Rome ben ik alleen over heen gevlogen, maar ik heb de stad nog nooit bezocht. En ja, Rome moet je toch wel gezien hebben. Men noemt Rome ook wel een openluchtmuseum. Het lijkt me een erg mooie stad en ik wil deze dan ook graag eens bezoeken.


Dit was mijn travel wishlist van dit moment. Zoals ik al zei, deze kan altijd weer wijzigen. Maar New York is wel een echte wish van dit moment. Hoop in ieder geval volgend jaar daar heen te kunnen.


Staan er bestemmingen op mijn wishlist die jij ook wilt bezoeken? Of heb je een andere leuke travelwish? Laat het weten in de comments ;)

Labels: , , , , , , , , , ,

maandag 20 augustus 2012

Slaapkamer moodboard

Ik wil al een tijdje mijn slaapkamer onder handen nemen. Ik vind het sowieso altijd leuk om te veranderen van inrichting, kleur en meubels. Ik kijk dan ook regelmatig rond op internet voor de nodige inspiratie. Op dit moment is mijn slaapkamer best saai. De muren zijn wit, ik heb een witte kledingkast, een witte boekenkast en een grijs metalen bed. Ik mis vooral een goede make-up hoek. Die heb ik nu niet, net als een goede spiegel. Ik vind het wel belangrijk om de slaapkamer rustig te houden, anders wordt ik teveel afgeleid voor het slapen gaan. Ik heb wat foto's uitgezocht ter inspiratie. Kijk je mee?







Ik wil mijn slaapkamer een beetje in een romantische stijl. Nog steeds wel erg wit, maar nu gecombineerd met mintgroen. Het lijkt me leuk om de wand waar mijn bed tegen aan staat in een mintkleur te schilderen. Wit steekt daar mooi tegen af. Boven mijn bed wil ik graag leuke schilderijtjes op een plankje. En natuurlijk een mooie kast voor al mijn make-up en haarspullen ;)

Wat vindt jij van deze stijl? Vindt je het ook leuk om je huis/kamer te veranderen?


Labels: , , , , ,

donderdag 16 augustus 2012

Design versus Budget

Het is bijna september. De modemaand van het jaar. De nieuwe collecties zijn bijna al overal verkrijgbaar en het laatste restje sale verdwijnt als sneeuw voor de zon. Voor mij de tijd om verlekkerd rond te kijken naar alle mooie nieuwe spullen in de winkels, maar ook online. Zo nam ik een kijkje op www.my-wardrobe.com. Een online shop met alleen maar designer merken zoals Marc Jacobs, Acne, Marlene Birger etc. Ik heb eigenlijk niet zo veel met merken, maar vind het wel leuk om ter inspiratie hier naar te kijken. Tot mijn verbazing zag ik een aantal kledingstukken die wel verdacht veel leken op items van de Mango en Zara. Maar dan veel duurder natuurlijk. Dus je kunt jezelf ook een designerlook aanmeten met een kleine portemonnee. Dat vind ik leuk! Kijk en vergelijk:
Helmut Lang, 1130,50 euro
Zara, 169 euro
Philip Lim, 490 euro
Mango, 49.95 euro
Philip Lim, 610 euro
Mango, 39.95 euro


Helmut Lang, 214 euro
Zara, 49.95 euro
Ik ben echt verbaasd hoe erg sommige dingen op elkaar lijken. Het wordt echt gekopieerd door de grote modeketens. Wel gunstig voor mij, met mijn ieniemienie budget en extreem gat in mijn hand.


Wat vind jij van deze look-a-likes? Of ga je toch liever voor de real deal?

Labels: , , , , , , , , ,

maandag 13 augustus 2012

Last week in photo's

Wat een leuke week heb ik gehad! Ik heb veel tijd op het strand door gebracht. Het was natuurlijk ook heerlijk weer, dus hét moment om naar het strand te gaan. Ik krijg altijd meteen een vakantiegevoel van het strand. Lekker bij een strandtent rondhangen en nergens aan denken. Ik heb deze week dan ook behoorlijk slecht gegeten, van bitterballen tot pizza tot pannekoek, noem maar op. Nu maar weer even een balans weekje ;)

Afgelopen weekend was ik met C. naar Caprera geweest. Caprera is een openluchttheater in Bloemendaal. Het is heel bijzonder, want je zit gewoon midden in het bos. Ik vind het altijd super, een magisch sfeertje hangt er. We waren bij een optreden van Crazy Pianoo's, echt top! Waar in het begin iedereen nog rustig op de bankjes zat ging iedereen helemaal los naarmate de avond vorderde. Op het einde zelfs de polonaise gelopen, haha.. Het was dus een top week! Kijk snel mee naar de foto's die ik gekiekt heb:

Mijn drinkbeker op het werk. Echt super handig en ook nog eens duurzaam, hij is namelijk gemaakt van bamboe en mais. Ik heb deze van www.uiteigenstreek.nl 

Boek dat ik aan het lezen ben voor mijn werk, erg interessant. Ik vind het altijd leuk om up to date te blijven van ontwikkelingen rondom mijn werk.

 Met m'n zus een hele middag bij strandtent Zout gezeten in Zandvoort, erg leuke tent!

Weer een beetje bijkleuren

En even wat snacken ;)

 Genieten van de zon

 Na ons middagje strand gingen we lekker barbequen

 Heerlijk vlees gehaald bij een slagerij in Aerdenhout. Je merkt dan toch wel echt verschil met vlees uit de supermarkt.


 Lekker drankje er bij!

En voor na een lekker kopje koffie


Outfit voor naar het werk

 Sinds kort zit er een Pizzabakkers in Haarlem. C. en ik besloten er zaterdag een hapje te gaan eten en het was heerlijk!

Ik nam een pizza salami en C. nam de pizza met parmaham en rucola

En natuurlijk nam ik als dessert de tiramisu, ben daar verslaafd aan!


 Openluchttheater Caprera in Bloemendaal, is het er niet prachtig?

 Helemaal los met Crazy Pianos


Na Caprera nog even wat gedronken bij Dodici in Haarlem

 Zondag weer lekker gechilled op het strand. Dit keer bij Vooges in Zandvoort.

 En daarna lekker pannekoeken gegeten :)

 Gespot in de AH, Starbucks Mmmm

Dit was mijn week. Hoe was die van jou? Ook van het mooie weer genoten?

Labels: , , , , , , ,