This page has moved to a new address.

Very Berry Mint

Very Berry Mint: september 2012

zondag 30 september 2012

Sfeerimpressie woonbeurs

Afgelopen vrijdag was het dan zover! Ik bracht een bezoek aan de woonbeurs. Ik was voor het eerst uitgenodigd om als pers de woonbeurs te komen bezoeken, super gaaf! Ik ging dan ook met een tas vol persberichten weer naar huis. Deze ga ik allemaal nog bekijken en de leukste daar van selecteren voor de site! Ik vond de woonbeurs erg leuk. De stands waren erg divers. Zo was er een hal met allemaal designmeubelen, ook veel Nederlandse designers. En er was een hoek met webshops die hun spulletjes op de beurs konden verkopen. Ook was er een hal met de VT Wonen, Ariadne at Home etc. om inspiratie op te doen voor je eigen huis. Het was ook mogelijk om advies te krijgen van een binnenhuisarchitecht en er werden diverse workshops georganiseerd. Kijk snel mee naar de foto's om een impressie te krijgen van de woonbeurs!

De entree
 
Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , , , , , , ,

donderdag 27 september 2012

Primark herfst/winter collectie 2012


Ik hou van de Primark. Vooral de accessoires vind ik super! Armbanden, shawls, sokken, kettingen, noem maar op. Ze hebben vaak ook leuke kleding volgens de laatste trends. Zo ook de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2012. Primark introduceert vijf verschillende lijnen die geinspireerd zijn op de catwalktrends voor komend najaar. In de collecties zijn kleurrijke stoffen, verschillende texturen en silhouetten uit de jaren 50, 60 en 70 belangrijke elementen. Ik laat jullie het lookbook zien van deze herfst en winter. Enjoy!
 
De vijf verschillende lijnen heten Mono Mod, Daydream Believer, Peotic Pales, Oxford League en Miss Manors. Elke lijn heeft zijn eigen kenmerken. De Mono Mod collectie bestaat uit strakke silhouetten en grafische prints. Zwart en wit vormen de basis, gecombineerd met felle kleuren zoals rood, kobaltblauw en lime.

Meer lezen »

Labels: , , , , , , ,

maandag 24 september 2012

Shoplog H&M

Laatst vertelde ik jullie al dat er super leuke nieuwe dingen waren bij de H&M. Natuurlijk kon ik mezelf weer niet bedwingen en voor ik het wist had ik online een bestelling geplaatst. Ik ben super blij met mijn aankoopjes. Het zijn wel echt nuttige kledingstukken voor de herfst. Een fijne jas, schoenen die lekker lopen en een handig jurkje voor op kantoor. Ook dit keer had ik weer 2 kortingscodes gevonden die me een korting van in totaal 18 euro opleverden. Erg fijn :) Kijk je mee naar mijn aankoopjes?

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , ,

zondag 23 september 2012

De leukste DIY's!

Zijn jullie bekend met Pinterest? Pinterest is een site waar je inspiratie op kan doen door foto's van anderen te bekijken en moodboards samen te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van interieur, maar ook van mode, bruiloften, bloemen etc. Ik kijk regelmatig even op Pinterest voor de nodige inspiratie. Foto's die ik leuk vind plaats ik op mijn moodboards. Zo heb ik een moodboard DIY! DIY betekent Do It Yourself, zelfmaak ideeen dus. Ik kom regelmatig leuke ideeen tegen en deze wil ik graag met jullie delen. Kijk verder naar mijn favoriete DIY's!

Hoe leuk is deze etagere? Erg leuk om je mooiste sieraden op tentoon te stellen. Het enige wat je nodig hebt is een standaard van een kandelaar, twee borden en lijm!
Meer lezen »

Labels: , , , , , , ,

vrijdag 21 september 2012

Shoplog Primark september 2012

Ik kom regelmatig bij de Primark in Hoofddorp. Ik werk in Hoofddorp dus ik wip zo even naar binnen om te kijken of er nog leuke nieuwe spulletjes te koop zijn. Toen ik voor het eerst in de Primark kwam werd ik altijd helemaal gek! Wat goedkoop en wat een leuke spullen. Ik was dus ook een van die types die als een hysterische shopper door de Primark heen rende en alles wat ik leuk vond in de welbekende plunjezak gooide! Dat is nu wel veranderd. Omdat ik zo makkelijk even naar de Primark kan is het eigenlijk lang zo leuk niet meer. Ook wisselt de collectie niet zo heel vaak, dus ik zie vaak dezelfde dingen. Nu kan ik zo de Primark inlopen zonder maar iets te kopen, haha. Laatst nam ik even een kijkje omdat ik graag wat accessoires wilde kopen. Ik nam ook nog wat andere dingetjes mee. Wil je weten wat? Kijk dan snel verder voor mijn shoplog!

 Deze studded armbandjes kon ik niet laten liggen! Ze waren 3 euro.
Meer lezen »

Labels: , , , , ,

maandag 17 september 2012

Wishlist Jewelry

Ik hou van sieraden! Het geeft je outfit net die finishing touch die het nodig heeft! Tot nu toe heb ik alleen sieraden in mijn bezit van de H&M, Zara, Primark etc. Maar het lijkt me toch wel erg leuk om een paar mooie eyecatchers aan mijn collectie toe te voegen. Ik ben voornamelijk een fan van zilveren sieraden.
Meer lezen »

Labels: , , , , ,

zondag 16 september 2012

Review: Black Mud Body Wrap

Laatst had ik bij de winkel Flying Tiger in Haarlem een Black Mud Body Wrap gekocht. Hij was maar 3 euro, dus ik nam hem mee om te proberen. Ik was erg nieuwsgierig naar dit product. Er zit pure klei in dat verrijkt is met olijfolie, aloe vera, zeewier en vitamine E. Het bevat dus geen slechte ingredienten en dat maakt het een volkomen natuurlijk product. Afgelopen vrijdag waagde ik me er aan. Zijn jullie benieuwd naar wat ik er van vond?

Meer lezen »

Labels: , , , , , ,

donderdag 13 september 2012

Nieuwtjes van H&M

De afgelopen dagen was het een beetje rustig op mijn blog. Dit komt omdat ik het druk had en helaas even geen tijd had om nieuwe posts te schrijven. Maar ik ben weer terug! Dit keer laat ik jullie wat nieuwe items zien uit de collectie van H&M. Er zitten ontzettend leuke dingen bij, fijne basics maar ook partykleding. In de collectie komen veel verschillende materialen terug zoals leer, breisels, glitterstofjes, lakleer, noem het maar op. Ik vind de nieuwe items erg leuk! Zo leuk, dat ik alweer een bestelling heb geplaatst! Oeps! Wel met wat kortingcodes, dus dat valt dan weer mee. Voordat je iets bij de H&M besteld moet je echt even googlen op kortingscodes, er zijn er altijd wel 1 of 2 die je kan gebruiken. Kijk je mee naar de foto's?



Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , ,

zaterdag 8 september 2012

VILA lookbook fall 2012

Eigenlijk ben ik de kleding van de Vero Moda, Only, Vila, H&M al een tijdje zat. Ik vind het vaak 13 in een dozijn kleding en iedereen loopt er in. Ik probeer dan ook een beetje af te wisselen met kleding van wat andere (misschien minder standaard) merken. Daarnaast ben ik erg fan van de Mango en de Zara, omdat die kleding net iets aparter is. Toch ben ik wel gecharmeerd van de fall collectie van Vila. Ik kwam het lookbook tegen op de site van Vila, nadat ik een aantal nieuwe items live had gespot in de winkel. Ik vond deze zo leuk dat ik daarna op de site ben gaan kijken. Ik ben vooral enthousiast over de printjes en de diverse materialen die Vila gebruikt. Dit maakt de kleding wat spannender dan die van de Vero of de Only. Ook nieuwsgierig? Kijk snel mee naar de foto's uit het lookbook!


Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , ,

vrijdag 7 september 2012

Mega Fotolog & Inspiration najaarsbeurs

Afgelopen zondag ging ik met mijn zus naar de najaarsbeurs in Utrecht, de Trade Mart. Dit is een beurs voor winkeliers en andere ondernemers om nieuwe spullen voor het najaar in te kopen, maar ook om kennis te maken met nieuwe producten en inspiratie op te doen. Aangezien mijn zus een webwinkel in streekproducten en culi cadeaus heeft, had ze toegangskaarten voor deze beurs en konden we een kijkje nemen. De beurs werd gehouden in het Beatrixgebouw en telde maar liefst 7 etages. De etages bestonden onder andere uit de thema's Home & Living, Kitchen & Dining en Fashion & Accessoiries. Het leuke is dat je meteen de nieuwste producten te zien krijgt die komend najaar in de winkels komen te liggen. Zo waren er ook al allemaal kerstartikelen te zien, erg grappig om dat in augustus te zien. Heel soms kun je ook direct iets kopen, tegen inkoopprijzen, maar meestal geldt er een minimale bestelafname. Gelukkig maar, want anders zou je meteen met tassen vol naar huis gaan. Bij deze geef ik jullie een impressie van de beurs en een sneak preview van de trends en nieuwe producten. Waarschuwing: het zijn veel, veel foto's!

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , ,

donderdag 6 september 2012

OOTD: Black & White

Zoals jullie misschien wel weten ben ik laatst los gegaan na mijn slechts 20 dagen durende shopstop. Ik heb dus veel nieuwe kleding gekocht, waaronder het jurkje in deze outfit of the day. Helaas is het weer iets kouder, dus moet ik mijn jurkje met een legging dragen. Ik scoorde dit jurkje bij de Mango voor 35 euro. Hij is vrij lang, tot de knie ongeveer, waardoor ik deze ook goed naar mijn werk kan dragen. Ik combineerde dit jurkje met een riem, een zwarte legging en mijn zwarte enkellaarsjes. Zonder riem zit er geen taille in de jurk, dus een riem is wel echt nodig. Kijk snel verder voor de foto's!

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , ,

woensdag 5 september 2012

Geshopt @ Flying Tiger

Afgelopen maandag gaf ik jullie al een impressie van de winkel Flying Tiger in Haarlem. Ik ben super enthousiast over deze winkel en kon natuurlijk het pand niet verlaten zonder iets mee te nemen. Het is ook zo verleidelijk om iets te kopen. Ten eerste ziet alles er super cute uit, waar ik erg gevoelig voor ben. Ten tweede zijn de prijzen ook nog eens laag. In deze post laat ik jullie mijn geshopte items zien. Het zijn er maar 2, ik heb me gelukkig nog redelijk in kunnen houden.

 
Meer lezen »

Labels: , , , ,

dinsdag 4 september 2012

OOTD: Blue Panther

Zoals jullie misschien wel weten hield ik een shopstop. Ik heb hier nog geen update over gegeven. Dat zal ik bij deze doen. Ik hou het kort: mijn shopstop is faliekant mislukt. Ik weet het, het is erg. Ik heb het 20 daqen vol gehouden en toen kon ik niet meer. Ik moest naar de Zara, de Mango, de H&M! De nieuwe collecties schreeuwden naar me. Op een zwarte zaterdag heb ik al mijn geld er in 1 middag door heen gejaagd. Ik baal aan de ene kant dat ik het niet langer uit heb kunnen houden, aan de andere kant ben ik zo blij met m'n nieuw geshopte spulletjes dat het me niet zoveel kan schelen. Voor de volgende keer kan ik beter een shopstop houden in de sale periode. Ik ben niet zo van de sale en denk dat ik me dan ook beter in kan houden. In deze outfit of the day zie je een van mijn nieuwe aanwinsten, mijn blauwe panterprint jeans van de Zara. Hier ben ik ontzettend blij mee. Leuk om te combineren met wit voor een frisse look, of met zwart voor een meer chique look. Vandaag combineerde ik de broek met een witte top en mijn witte blazer. Kijk verder voor de foto's!

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , ,

maandag 3 september 2012

Favourite Shop: Flying Tiger

Afgelopen vrijdag ging ik weer eens ouderwets gezellig met m'n zus de binnenstad van Haarlem in. Ik woon inmiddels 4 jaar in Haarlem en ik blijf de binnenstad leuk vinden. Er zijn veel leuke, kleine winkeltjes die je niet overal tegen komt. Natuurlijk zijn er ook de grote ketens zoals H&M, Mango en de V&D, maar er zijn toch ook wel veel aparte, leuke adresjes. Met name in de zijstraatjes kun je deze leuke winkeltjes vinden. Zo stuitte ik afgelopen vrijdag op een super leuke nieuwe winkel in de Zijlstraat: Flying Tiger. Flying Tiger is een Deense keten die sinds 2008 voet op de Nederlandse bodem heeft gezet. Het assortiment lijkt een beetje op dat van de Xenos en de Hema, maar net iets leuker en origineler. Bovendien is het ook nog eens spotgoedkoop! Er zijn op dit moment 5 winkels in Nederland, in Utrecht, Arnhem, Almere, Haarlem en Nijmegen. Online bestellen gaat helaas niet. Ik schoot wat foto's om jullie een impressie te geven van deze leuke, gezellige winkel. Kijk snel mee:

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , , , , , , ,

zaterdag 1 september 2012

OOTD: Flowers & jeans

De zomer is voorbij, tenminste zo lijkt het. Het lijkt wel herfst en het is ineens een stuk kouder. Blote benen gaat echt niet meer, hoe graag ik het ook zou willen. Ook in de winkels is alleen maar herfst en winterkleding te zien, we kunnen er niet meer om heen. Hoewel ik de zomer ontzettend leuk vind en er elk jaar naar uitkijk, vind ik de herfst ook een erg leuk seizoen. Ik vind de herfstcollecties super! Mooie laarzen, broeken, gebreide vesten, I love it! Vandaag ging ik voor een spijkerbroek met een gebloemde blouse en simpele zwarte laarsjes. De blouse valt erg op, daarom heb ik de rest van de outfit rustig gehouden. Kijk snel mee naar de foto's:

Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , , ,