This page has moved to a new address.

Very Berry Mint

Very Berry Mint: oktober 2012

maandag 15 oktober 2012

Thailand baby!

Jeeeeejjjjj ik kan bijna niet meer wachten. In november ga ik samen met C. drie weken rondreizen in Thailand. Echt super gaaf! Ik ben super blij dat ik mee kan, want dat was nog even spannend. Gelukkig heb ik het allemaal kunnen regelen en nu gaan we samen!
Meer lezen »

Labels: , , , ,

zaterdag 13 oktober 2012

Hot news: HEMA opent beautyshops!

Alle beautylovers opgelet! Er is een nieuwe beautywinkel geopend in Amsterdam en in Haarlem.. En jawel, het zijn beautywinkels van de HEMA! Hoe leuk is dat? Ik ben zelf dol op de beautyproducten van de HEMA. Ze bieden goede kwaliteit tegen een fijne prijs. Daarnaast gaat de HEMA ook nog met de trends mee.

HEMA Beauty is op vrijdag 12 oktober in de Amsterdamse Kalverstraat geopend. Vandaag, op 13 oktober, is een tweede vestiging geopend in de Barteljorisstraat in Haarlem. Ideaal voor mij, aangezien ik in Haarlem woon.
Meer lezen »

Labels: , , , , , ,

woensdag 3 oktober 2012

Zara lookbook oktober

Vandaag heb ik weer een nieuwe lookbook voor jullie. Deze keer het lookbook van de Zara van de maand oktober. Ik vind het fijn dat collecties regelmatig aangevuld worden met nieuwe items. Zo is er steeds weer iets nieuws om uit te kiezen. Niet goed voor je portemonnaie, maar het blijft leuk om te kwijlen bij de lookbooks. Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar kijk vooral snel mee naar de foto's en selecteer jouw favorieten!


Meer lezen »

Labels: , , , , , , , , , ,